Reserveren
Lunchen bij Oggi

Dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 16 uur geopend om eventjes het Italië gevoel te beleven in hartje Maastricht? Altijd welkom bij OGGI, of je nu wilt genieten van de allerbeste vers gebrande koffie uit Turijn....... Lees meer!

Dineren bij Vino&Friends

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:30 tot 22 uur geopend voor een avondje genieten van de ‘vera cucina Italiano’? Bij Vino&Friends beloven wij u een onvergetelijke ervaring. Lees meer!

Lunchen bij oggi Dineren bij V&F

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer!

Dineren bij Vino&Friends

Een avondje uit en genieten van de ‘vera cucina Italiano’? Bij Vino&Friends beloven wij u een onvergetelijke ervaring: lekker eten in een fijne sfeer met mooie bijpassende Italiaanse wijnen en onze Vino&Friends-crew die er alles aan doet om er voor u een unieke beleving van te maken.

Wat mag u van ons verwachten?

ons restaurant

Beleef, proef en ervaar

Lunchen bij OGGI of dineren bij Vino&Friends?

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid dat zijn de onderscheidende ingrediënten van lunchen bij Oggi en dineren bij Vino&Friends. Je waant je zo maar in Italië. Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten, wijnen en authentieke hapjes. 

KLIK HIER - Lunchen bij OGGI - menukaart KLIK HIER - Vino&Friends - menukaart
Onze verhalen

DE wijn schatkamer van Maastricht

Stimulare tutti sensi! Wijnkenner? Liefhebber? Verzamelaar? Of ‘gewoon’ lekker eten met een goed glas wijn?

Bij ons kan dat allemaal. Voor iedere smaak en voor iedere beurs vind je bij ons een uitstekende glas. Op onze wijnkaart prijkt een ruime keuze van meer dan 200 uitstekende Italiaanse wijnen die we zelf importeren. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere wijn of gewoon nieuwsgierig naar onze wijnkelder waar wij een prachtige collectie Italiaanse (oudere) pareltjes bewaren? De deur van onze privé-kelder staat voor onze gasten het hele jaar open. Vraag het even aan onze ‘Sommelier’, hij vertelt er graag meer over maar neem vooral een kijkje! Je kunt al blij worden van ‘the looks’ maar het allermooiste is natuurlijk de wijn die je proeft, beleeft én ervaart!

Salute, Team Vino&Friends - Oggi....

Mooiste en uitgebreidste wijnkelder van Maastricht!