book a table
continue reading

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer?

(Zolang de corona maatregelen van kracht zijn serveren wij tijdens het diner uitsluitend een overheerlijk Vino&Friends 3 of 4 gangen keuze menu!)

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid dat zijn de onderscheidende ingrediënten van Vino&Friends. Je waant je zo maar in Italië. 

Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten en kiezen uit meer dan 350 wijnen!

ons restaurant

Beleef, proef en ervaar

(Zolang de corona maatregelen van kracht zijn serveren wij tijdens het diner uitsluitend een overheerlijk Vino&Friends 3 of 4 gangen keuze menu!)

Bij Vino&Friends bent u in Italië, beleeft u Italië en eet u Italië. Al onze producten worden vers bereid in ons restaurant. Dat doen we met ingrediënten die we zelf uit Italië importeren. Vanzelfsprekend worden onze pasta’s en ravioli dagelijks met de hand gemaakt door onze ‘pasta-chef’. Wij schenken hierbij niet ‘zo maar’ een wijntje. Grotendeels van onze wijnen (zo’n 350 stuks) importeren we zelf en zijn afkomstig van kleine Italiaanse producenten. 

KLIK HIER - maandmenu
Onze verhalen

DE wijn schatkamer van Maastricht

Stimulare tutti sensi! Wijnkenner? Liefhebber? Verzamelaar? Of ‘gewoon’ lekker eten met een goed glas wijn?

Bij Vino&Friends kan dat allemaal. Voor iedere smaak en voor iedere beurs vind je bij ons een uitstekende glas. Op onze wijnkaart prijkt een ruime keuze van meer dan 200 uitstekende Italiaanse wijnen die we zelf importeren. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere wijn of gewoon nieuwsgierig naar onze wijnkelder waar wij een prachtige collectie Italiaanse pareltjes bewaren? De deur van onze privé-kelder staat voor onze gasten het hele jaar open. Vraag het even aan onze ‘Sommelier in rode short’, hij vertelt er graag meer over maar neem vooral een kijkje! Je kunt al blij worden van ‘the looks’ maar het allermooiste is natuurlijk de wijn die je proeft, beleeft én ervaart!

Salute Team Vino&Friends....