Reserveren
Lunchen bij Oggi

OGGI, het lunchconcept van Vino&Friends! Dinsdag t/m zondag van 12 tot 17 uur geopend om eventjes het Italië gevoel te beleven in hartje Maastricht? Altijd welkom voor een heerlijke cappuccino, kleine hapjes of een uitgebreide lunch. 

Thuiskookdoos kerst & oudjaar

De Vino&Friends thuiskookdoos voor kerst of oudejaarsavond staat weer online, bestel eenvoudig via onze webste het 5 gangenmenu. Onze afhaaldagen zijn 24, 25, 26 en 31 december van 10:00 tot 15:00 in onze Vino&Friends wijnwinkel op de Plankstraat 6 in Maastricht. Lees meer!

Thuiskookdoos week 48

U bestelt eenvoudig op onze website het spetterende Vino&Friends 4 gangenmenu voor week 48. Onze afhaaldagen zijn vrijdag en zaterdag in onze Vino&Friends wijnwinkel op de Plankstraat 6 in Maastricht. Uiteraard staan we klaar voor passend wijnadvies! Lees meer...

Lunchen bij oggi Thuiskookdoos kerst & oudjaar Thuiskookdoos week 48

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer!

Dineren bij Vino&Friends

Een avondje uit en genieten van de ‘vera cucina Italiana’? Bij Vino&Friends beloven wij u een onvergetelijke ervaring: lekker eten in een fijne sfeer met mooie bijpassende Italiaanse wijnen en onze Vino&Friends-crew die er alles aan doet om er voor u een unieke beleving van te maken.

Wat mag u van ons verwachten?

ons restaurant

Beleef, proef en ervaar

Lunchen bij OGGI of dineren bij Vino&Friends?

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid dat zijn de onderscheidende ingrediënten van lunchen bij Oggi en dineren bij Vino&Friends. Je waant je zo maar in Italië. Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten, wijnen en authentieke hapjes. 

KLIK HIER - Lunchen bij OGGI - menukaart KLIK HIER - Vino&Friends - menukaart

 

Wijngoed Lenoire

Bas Lenoire, eigenaar van Vino&Friends - OGGI heeft een eigen wijngoed op 5 minuten afstand van Maastricht city.

Met een adembenemend uitzicht over de Maasvallei van Kanne tot Maasmechelen en prominent in het zicht Maastricht, behoort dit bijzonder plekje tot een van de mooiste van het heuvelland.. Het panorama is werkelijk fantastisch! Wijngoed Lenoire heeft in 2021 met de eerste 4000 wijnstokken het fundament voor haar wijngaard gelegd.

De stokken zijn aangeplant op de ‘Rasberg’ een zuidwestelijk georiënteerde helling met 2,5 hectare mergelrijke grond die 114 meter boven zeespiegelniveau ligt. De Rasberg is een prachtig cadeau van moeder natuur. In het ‘Krijt-tijdperk’ vormde zich mergel dat voor 90% uit kalk bestaat. 

 

BOEK NU EEN RONDLEIDING
Onze verhalen

DE wijn schatkamer van Maastricht

Stimulare tutti sensi! Wijnkenner? Liefhebber? Verzamelaar? Of ‘gewoon’ lekker eten met een goed glas wijn?

Bij ons kan dat allemaal. Voor iedere smaak en voor iedere beurs vind je bij ons een uitstekende glas. Op onze wijnkaart prijkt een ruime keuze van meer dan 200 uitstekende Italiaanse wijnen die we zelf importeren. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere wijn of gewoon nieuwsgierig naar onze wijnkelder waar wij een prachtige collectie Italiaanse (oudere) pareltjes bewaren? De deur van onze privé-kelder staat voor onze gasten het hele jaar open. Vraag het even aan onze ‘Sommelier’, hij vertelt er graag meer over maar neem vooral een kijkje! Je kunt al blij worden van ‘the looks’ maar het allermooiste is natuurlijk de wijn die je proeft, beleeft én ervaart!

Salute, Team Vino&Friends - Oggi....

Mooiste en uitgebreidste wijnkelder van Maastricht!