Reserveren
Lunchen bij Oggi

OGGI, het lunchconcept van Vino&Friends! Vrijdag t/m zondag van 12 tot 17 uur geopend om eventjes het Italië gevoel te beleven in hartje Maastricht? Altijd welkom voor een heerlijke cappuccino, kleine hapjes of een uitgebreide lunch. 

Dineren bij Vino&Friends

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:30 uur bent u welkom voor een avondje genieten van de ‘vera cucina Italiana’? Bij Vino&Friends beloven wij u een unieke 'famiglia' ervaring. Wij maken van een normale avond onvergetelijke herinneringen. Lees meer!

Lunchen bij oggi Dineren bij Vino&Friends

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer!

Dineren bij Vino&Friends

Een avondje uit en genieten van de ‘vera cucina Italiana’? Bij Vino&Friends beloven wij u een onvergetelijke ervaring: lekker eten in een fijne sfeer met mooie bijpassende Italiaanse wijnen en onze Vino&Friends-crew die er alles aan doet om er voor u een unieke beleving van te maken.

Wat mag u van ons verwachten?

ons restaurant

Beleef, proef en ervaar

Lunchen bij OGGI of dineren bij Vino&Friends?

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid dat zijn de onderscheidende ingrediënten van lunchen bij Oggi en dineren bij Vino&Friends. Je waant je zo maar in Italië. Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten, wijnen en authentieke hapjes. 

KLIK HIER - Lunchen bij OGGI - menukaart KLIK HIER - Vino&Friends - menukaart

 

Wijngoed Lenoire

Bas Lenoire, eigenaar van Vino&Friends - OGGI heeft een prachtig wijngoed op 5 km afstand van Maastricht city. Met een adembenemend uitzicht over de Maasvallei van Kanne tot Genk en prominent in het zicht Maastricht, behoort dit bijzonder plekje tot een van de mooiste van het heuvelland. Het panorama is werkelijk fantastisch!

Onze moestuin

Wijngoed Lenoire heeft een perceel van ca 500 m2 ter beschikking gesteld aan restaurant Vino&Friends Maastricht. Een uniek plekje waar natuur en mensen elkaar ontmoeten. Voor bezinning of een momentje rust. Om samen te creeren, samen te werken en te oogsten. En uiteraard samen genieten van het eindresultaat: superverse groenten, kruiden en fruit. Zo uit de tuin op uw bord bij Vino&Friends.

DE wijn schatkamer van Maastricht

Stimulare tutti sensi! Wijnkenner? Liefhebber? Verzamelaar? Of ‘gewoon’ lekker eten met een goed glas wijn?

Bij ons kan dat allemaal. Voor iedere smaak en voor iedere beurs vind je bij ons een uitstekende glas. Op onze wijnkaart prijkt een ruime keuze van meer dan 500 unieke labels, de meeste wijnen importeren we zelf. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere wijn of gewoon nieuwsgierig naar onze wijnkelder waar wij een prachtige collectie Italiaanse (oudere) pareltjes bewaren? De deur van onze privé-kelder staat voor onze gasten het hele jaar open. Vraag het even aan onze ‘Sommelier’, hij vertelt er graag meer over maar neem vooral een kijkje! Je kunt al blij worden van ‘the looks’ maar het allermooiste is natuurlijk de wijn die je proeft, beleeft én ervaart!

Salute, Team Vino&Friends - OGGI....

Mooiste en uitgebreidste wijnkelder van Maastricht!