Reserveren
Lunchen bij Oggi

OGGI, het lunchconcept van Vino&Friends in een onvervalste Italiaanse sfeer. Iedere zaterdagmiddag kunt u vanaf 12.00 uur genieten van heerlijke Italiaanse kleine gerechtjes, een goed glas wijn of een uitgebreide lunch. 

Dineren bij Vino&Friends

Van dinsdag t/m zaterdag bent u bij Vino&Friends welkom voor een avond genieten en gezelligheid. Wij beloven u een unieke ‘famiglia’-ervaring en gerechten uit de ‘vera cucina Italiana’. Lees meer!

Giro d'Italia - 27 juni

Iedere maand organiseert Vino&Friends een speciale thema-avond waarin een regio van Italië centraal staat. U kunt dan genieten van lokale specialiteiten en uiteraard schenken we dan ook bijpassende wijnen.

Lunchen bij oggi Dineren bij Vino&Friends Giro d'Italia - 27 juni

Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer!

Dineren bij Vino&Friends

Een avondje uit en genieten van de ‘vera cucina Italiana’? Bij Vino&Friends beloven wij u een onvergetelijke ervaring: lekker eten in een fijne sfeer met mooie bijpassende Italiaanse wijnen en onze Vino&Friends-crew die er alles aan doet om er voor u een unieke beleving van te maken.

Wat mag u van ons verwachten?

ons restaurant

Beleef, proef en ervaar

Lunchen bij OGGI of dineren bij Vino&Friends?

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid dat zijn de onderscheidende ingrediënten van lunchen bij Oggi en dineren bij Vino&Friends. Je waant je zo maar in Italië. Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met een uniek uitzicht op het idyllische Romeinse plein 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten, wijnen en authentieke hapjes. 

KLIK HIER - Lunchen bij OGGI - menukaart KLIK HIER - Vino&Friends - menukaart

 

Wijngoed Lenoire

De vier musketiers van familie Lenoire runnen naast Vino&friends - OGGI nog een prachtig wijngoed, gelegen op 5 km afstand van Maastricht city. Vanaf het wijngoed heb je een adembenemend uitzicht over de Maasvallei van Kanne tot Genk, prominent in het zicht ligt Maastricht. De zuidwestelijk georienteerde helling ligt 115 meter boven NAP, door deze ligging ontstaat een microklimaat. In 2021 zijn de eerste 4000 ranken aangeplant, dit aantal is inmiddels uitgegroeid tot bijna 11.000.

Onze moestuin

Vanaf juni tot september worden onze groenten, kruiden en fruit in de Vino&Friends moestuin geteeld. Wij laten de natuur zoveel mogelijk haar werk doen, dit zorgt voor de mooiste en lekkerste producten.

Het resultaat? Superverse mooie producten en ook nog hartstikke gezond!

DE wijn schatkamer van Maastricht

Stimulare tutti sensi! Wijnkenner? Liefhebber? Verzamelaar? Of ‘gewoon’ lekker eten met een goed glas wijn?

Bij ons kan dat allemaal. Voor iedere smaak en voor iedere beurs vind je bij ons een uitstekende glas. Op onze wijnkaart prijkt een ruime keuze van meer dan 500 unieke labels, de meeste wijnen importeren we zelf. Bent u geïnteresseerd in een bijzondere wijn of gewoon nieuwsgierig naar onze wijnkelder waar wij een prachtige collectie Italiaanse (oudere) pareltjes bewaren? De deur van onze privé-kelder staat voor onze gasten het hele jaar open. Vraag het even aan onze ‘Sommelier’, hij vertelt er graag meer over maar neem vooral een kijkje! Je kunt al blij worden van ‘the looks’ maar het allermooiste is natuurlijk de wijn die je proeft, beleeft én ervaart!

Salute, Team Vino&Friends - OGGI....

Mooiste en uitgebreidste wijnkelder van Maastricht!

KLIK HIER - Vino&Friends - wijnkaart