Kerst & oudejaarsavond

Klik hier - Vino&Friends kerstmenu Klik hier - Vino&Friends oudejaarsmenu

Vier kerst bij restaurant Vino&Friends!

In Italië begint het kerstfeest met kerstavond, oftewel la Vigilia di Natale. Meer dan in Noord-Europese landen, is dit dé belangrijkste avond waar je met de naaste familie in alle rust en warmte bijeenkomt voor een grote maaltijd. Maar ook in onze steek zijn de feestdagen aan het einde van het jaar echte familie-en vriendenmomentjes. Gezellig rond de boom kerstcadeaus uitpakken en natuurlijk ook heerlijk samen eten. Heeft u geen tijd of misschien wel geen zin om te koken? Wilt u alle aandacht besteden aan uw gezin, familie, relatie of vrienden? Onze zaak is met de feestdagen ‘gewoon’ geopend. Het Vino&Friends-team staat voor u klaar en gaat u een onvergetelijke feestelijke avond in Italiaanse sfeer bezorgen. U kunt dan samen met familie en/of vrienden genieten van vele prachtige huisgemaakte gerechten en fantastische wijnen bij Vino&Friends. We serveren op die avond heerlijke wijnen die, net als in Italië, van tafel wisselen. Dit draagt bij aan een informele sfeer en heeft als bijkomend voordeel dat u verschillende wijnen kunt proeven en drinken. Als ‘toetje’ gaat Bas u verrassen met enkele bijzondere flessen uit de privé-kelder!!

U bent welkom op:
Vrijdag 24 december "normale Vino&Friends avond, 4 gangen keuzemenu"

Zaterdag 25 december
Zondag 26 december
Vrijdag 31 december 

Op die dagen (25, 26, en 31 december) ontvangen we onze gasten tussen 17:00 en 17:30 met een feestelijke bubbel. 17:30 start het lekkere uitgebreide Italiaanse kerst- / oudejaarsmenu met bijpassende wijnen in een feestelijke entourage voor slechts €89,95. Vanzelfsprekend zijn water en koffie in deze prijs inbegrepen, digestieven worden enkel als meerprijs gezien. Wij willen de avond om ongeveer 22.30 uur afsluiten zodat onze crew óók nog wat tijd heeft voor familie en vrienden.

Het 5-gangen menu wordt begin november op onze website gepubliceerd! Wij sturen na de online reservering een factuur, als wij het totaalbedag binnen hebben dan is de reservering definitief. Worden er op het einde nog digestieven besteld dan kan dat op het einde van de avond worden afgerekend.

Reserveer nu